Posts

Showing posts from September, 2015

INTENTION ☕

Image
Orang tulis blog untuk promosi, iklan, cerita kisah hidup, untuk perkenalkan itu ini, bagi tips, life hacks, review dan macam-macam lagi. 

Tapi sesetengah orang yang ada kenginan nak menulis, tapi tak punya waktu yang mengizinkan. Jadi wujudlah Twitter. It is a microblog. Tapi budak zaman sekarang guna Twitter macam instant messaging. Sesetengahnya lah, tak semua. :)

Aku tiada Twitter. Kenapa?
Cukup kot Facebook dan Instagram yang meragut banyak masa untuk dunia. Tak perlu kot tambah dengan Twitter pulak. :)

Ya, kadang-kadang aku tradisional. Tengok bahasa pun kadang-kadang aku seperti di era lain.

Dan  untuk blog, niat pada mulanya untuk mencari inspirasi dan memberi inspirasi. Tapi kupunya kekangan masa. Aku kini di Tahun Tiga, tahun klinikal. (aku rasa macam kat Indon dohh)
Research sahaja dah dua. Quiz lagi. Assignments lagi. 

Senior cakap 3rd year ni macam transition state daripada liquid yang lembik-lembik flowy gitu (more on fluid I guess sebab ada lagi sisa2 pepejal malas masa 1st ye…

Aku nak cerita..

Sebolehnya aku nak cerita banyak benda.
tapi aku tak cukup masa.
Bukan lah 24 jam tu tak cukup walhal setiap manusia is granted with 24 hours each day kan.
Tapi, ada priority yang lebih prior daripada apa yang aku fikir prior. faham tak? haha :D