Posts

Showing posts from May, 2015

10 F****** Questions

Image
Salam 'Alayk. Hai ! :)

Minggu ni minggu last lecture sebelum final exam menjengah.
So minggu ni lah minggu yang cramp dengan seminar presentation, quizzes berlonggok dan stress yang menekan-nekan sebab tak start study apa pun lagi.

cuba lah positive sikittt.. okay babe? 

sambung!

FAQ yang aku utarakan setiap kali final dah dekat. IT WILL COME IN A WEEK TIME! 

1. Kenapa lahhh aku ambik pharmacy?

2. Dowh, kenapa susah sangat nak ingat ubattttt...?

3.  Bila nak habis chapter niiii..? ><

4. Wait, ohh macam ni rupanya. Tapi eh kenapa macam tu pulak? Bukan gini ke? [start confuse benda yang tak perlu confuse]

5. Apa dosa yang aku dah buat? [nangis banyak, ketawa kurang.]

6. Final habis bila? 

7. Esok paper apa? oh ek? [just to make sure]

8. Kau dah habis baca kan? [Favorited by all student I tell ya]

9. Lepas final ada dinner or rehlah tak?

10. Eh betul ke apa yang aku jawab tadi? 

yeah. So basically these are questions I have in my mind when finals come. 
wherever you are, doing whatever courses,…