Sunday, 10 May 2015

10 F****** Questions


Salam 'Alayk. Hai ! :)

Minggu ni minggu last lecture sebelum final exam menjengah.
So minggu ni lah minggu yang cramp dengan seminar presentation, quizzes berlonggok dan stress yang menekan-nekan sebab tak start study apa pun lagi.

cuba lah positive sikittt.. okay babe? 

sambung!

FAQ yang aku utarakan setiap kali final dah dekat. IT WILL COME IN A WEEK TIME! 

1. Kenapa lahhh aku ambik pharmacy?

2. Dowh, kenapa susah sangat nak ingat ubattttt...?

3.  Bila nak habis chapter niiii..? ><

4. Wait, ohh macam ni rupanya. Tapi eh kenapa macam tu pulak? Bukan gini ke? [start confuse benda yang tak perlu confuse]

5. Apa dosa yang aku dah buat? [nangis banyak, ketawa kurang.]

6. Final habis bila? 

7. Esok paper apa? oh ek? [just to make sure]

8. Kau dah habis baca kan? [Favorited by all student I tell ya]

9. Lepas final ada dinner or rehlah tak?

10. Eh betul ke apa yang aku jawab tadi? 

yeah. So basically these are questions I have in my mind when finals come. 
wherever you are, doing whatever courses, let's have fun learning and studying. 
Enjoy whatever it takes for a better future. ENJOY AND ENDURE IT. 

cause you'll miss it when everything's over. 

Me, during my SPM-stress enduring phase.

We are gonna get through this with flying colours. We're gonna make it. Things are gonna worth it.

hahahahahahahahahahahaha *cry in a corner*

Regards,
Carly Rae Jepsen's 2nd cousin. LOL.